Creatieve workshops

Sieraden maken

Heeft u een nieuwe garderobe en zoekt u daarbij nog een halsketting, armband en/of oorbellen met een persoonlijke touch? Dan is deze workshop wellicht iets voor u!

Zonder enige ervaring kunt u, nadat u de gewenste soorten kralen en hangers hebt gekozen, direct aan de slag. Er zijn vele verschillende soorten sieraden mogelijk: Bonte sieraden of juist in een ‘ton sur ton’ kleurstelling werken. Een symmetrisch sieraad of een sieraad met een onregelmatig patroon. Het is leuk om te doen en u heeft al snel een resultaat.

U kunt een workshop ‘Sieraden maken’ bijwonen op donderdag 26 januari 2017, dinsdag 21 februari 2017 of donderdag 23 maart 2017. De workshop duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur. Kosten: 24,50 Euro inclusief basismateriaal en thee/koffie/frisdrank.

 

Mozaïeken

“Mozaïeken” is een kleurrijke vorm van decoreren die al in de Griekse en Romeinse tijd werd toegepast. Iedereen die denkt niet over artistieke vaardigheden te bezitten zullen zich verbazen over hun creativiteit. Werken met vormen en kleuren in combinatie met wat fantasie levert een verrassend resultaat!

Eenvoorwerpvanglas,piepschuimofhoutisheelleuktebewerkenmetzogenaamdemozaïeksteentjes. Voor deworkshopkiestueenvoorwerpofbrengtueeneigenvoorwerpmee. Naeenkorteuitlegbegintumethet tekenen van een ontwerp op het voorwerp, waarna u de stukjes tegels volgens het patroon vastlijmt. Als alle tegelstukjes zijn aangebracht kan het object worden gevoegd en is het klaar om mee naar huis te nemen.

Mozaïeken is voor iedereen, van jong tot oud, een aangename en ontspannende bezigheid. Een workshop bestaat uit twee dagen van 11.00-16.00 uur. U kunt een workshop ‘Mozaïeken’ bijwonen op zaterdag 28 januari 2017 en zaterdag 18 februari 2017 of op zaterdag 4 februari 2017 en zaterdag 18 maart 2017. Kosten voor de totale workshop bedraagt 55 € inclusief basismateriaal, thee/koffie/frisdrank en twee keer lunch.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Gerrie!
06-11644936