Creatieve workshops

Sieraden maken

Heeft u een nieuwe garderobe en zoekt u daarbij nog een halsketting, armband en/of oorbellen met een persoonlijke touch? Dan is deze workshop wellicht iets voor u!

Zonder enige ervaring kunt u, nadat u de gewenste soorten kralen en hangers hebt gekozen, direct aan de slag. Er zijn vele verschillende soorten sieraden mogelijk: Bonte sieraden of juist in een ‘ton sur ton’ kleurstelling werken. Een symmetrisch sieraad of een sieraad met een onregelmatig patroon. Het is leuk om te doen en u heeft al snel een resultaat.

 

Mozaïeken

“Mozaïeken” is een kleurrijke vorm van decoreren die al in de Griekse en Romeinse tijd werd toegepast. Iedereen die denkt niet over artistieke vaardigheden te bezitten zullen zich verbazen over hun creativiteit. Werken met vormen en kleuren in combinatie met wat fantasie levert een verrassend resultaat!

Een voorwerp van glas, piepschuim of hout is heel leuk te bewerken met zogenaamde mozaïeksteentjes. Voor de workshop kiest u een voorwerp of brengt u een eigen voorwerp mee. Na een korte uitleg begint u met het tekenen van een ontwerp op het voorwerp, waarna u de stukjes tegels volgens het patroon vastlijmt. Als alle tegelstukjes zijn aangebracht kan het object worden gevoegd en is het klaar om mee naar huis te nemen.

Mozaïeken is voor iedereen, van jong tot oud, een aangename en ontspannende bezigheid.  

Geïnteresseerd? Neem contact op met Gerrie!
06-11644936