Culinaire proeverijen

Beleef smaak en geniet!

Smaak en genieten, dat is waar het mijns inziens om draait tijdens een heerlijke maaltijd. Met vrienden, met familie, met je partner of alleen. Als amateurkok heb ik vele kookcursussen gevolgd, onder andere bij Martijn Postma in Amstelveen, waar ik mij de kooktechnieken eigen hebt gemaakt. Aan de Academie voor de Gastronomie in de Echoput heb ik onder leiding van Peter Klosse de cursus Wijn-Spijs in 2015 succesvol afgerond.  In combinatie met de kennis en ideeën die ik verzamel vanuit mijn grote collectie kookboeken daag ik mijzelf uit tot het bereiden van niet altijd voor de hand liggende combinaties.

Het beleven en beschrijven van smaak houdt mij mijn hele leven al bezig. Vooral de combinatie drank-spijs: met wijn, whisky of bier. Niets is mij te gek. Ik kook met dagverse producten, waar mogelijk biologisch en producten uit de streek (De Beemster).

 

 

Proeverij ervaren?

Gasten die bij ons overnachten kunnen op verzoek hiervan meegenieten. In verband met de inkoop stellen wij het op prijs als dit verzoek minimaal een dag voor aankomst wordt aangegeven.

Heeft u dieetwensen? Laat het ons weten.

Ook organiseren wij thematische proeverijen, die op onze website zullen worden aangekondigd en waarvoor u zich kunt inschrijven. Wilt u liever met familie of een groep vrienden dit ervaren? Neemt u gerust contact met ons op.

Wij voelen ons thuis in onze nieuwe functionele keuken die van alle gemakken is voorzien en wij hopen dat vele gasten, vrienden en familie van mijn passie mogen genieten!

Good Painting is like good cooking: 

It can be tasted, but not explained

Maurice de Vlaminck