Bier en Whisky Proeverijen

Bierproeverijen

Internationaal biersommelier Andre van der Zwet neemt jullie tijdens deze bierproeverij aan de hand van bieren van brouwerij HOOP uit Zaandijk mee op een ware ontdekkingstocht. Bieren van HOOP zijn vooral erg lekker en toegankelijk maar met een bijzonder karakter. Elk HOOP bier heeft zijn eigen naam, smaak en verhaal. Tijdens de basisversie van de bierproeverij proeven jullie 4 verschillende bieren van brouwerij HOOP.

Ontdek je eigen smaakvoorkeuren, verbaas anderen straks met jouw kennis van bieren en leer bier met spijzen te combineren.

Prijs basisproeverij: € 15,- p.p. op basis van minimaal 8 personen. De prijs voor ieder extra persoon (maximaal 15 personen) is € 10,-  

Locatie in overleg

Andre organiseert ook uitgebreidere proeverijen. Voor meer info 06-11644930

 

Whiskyproeverijen

Whisky staat metafoor voor het ruige en ook lieflijke Schotland. Het is met mystiek omgeven en doordrenkt van romantiek.

In 1996 bezochten wij dit prachtige gastvrije land. Terug op de veerboot naar huis kochten wij onze eerste fles whisky (Glenmorangie, 10 jaar), wat later een start bleek te zijn van een ruime collectie aan uiteenlopende whisky’s. Een Whisky Genietschap werd opgericht en vele distilleerderijen en whiskyfestivals werden bezocht. Ook ben ik geruime tijd bestuurslid geweest van de Ben Nevis Club in Alkmaar en was ik een aantal jaren stille vennoot van een gespecialiseerde whiskyshop.

Graag deel ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme met mede whiskyliefhebbers of mensen die geïnteresseerd zijn door het organiseren van proeverijen (op maat). Van beginners tot (zeer) gevorderden. Bij ons thuis in Romantique of op locatie bij u thuis of in een horeca etablissement.  Heeft u wel eens gedineerd met whisky? Ik daag u graag uit!

Interesse? Neem contact op met andre!
06-11644930