Bierproeverij

Whiskyproeverij

Wijnproeverij

Bier-, whisky- en wijnproeverijen

Proef de Middenbeemster

Bierproeverij

Internationaal biersommelier Andre van der Zwet neemt jullie tijdens deze bierproeverij aan de hand van bieren van brouwerij HOOP uit Zaandijk mee op een ware ontdekkingstocht. Bieren van HOOP zijn vooral erg lekker en toegankelijk maar met een bijzonder karakter. Elk HOOP bier heeft zijn eigen naam, smaak en verhaal. Tijdens de basisversie van de bierproeverij proeven jullie 4 verschillende bieren van brouwerij HOOP.

Ontdek je eigen smaakvoorkeuren, verbaas anderen straks met jouw kennis van bieren en leer bier met spijzen te combineren.

Prijs basisproeverij: € 15,- p.p. op basis van minimaal 8 personen. De prijs voor ieder extra persoon (maximaal 15 personen) is € 10,-

Locatie in overleg

Andre organiseert ook bierproeverijen per thema, b.v. proeverij met uitsluitend IPA bieren of houtgelagerde speciaalbieren. Niets is te gek!

 

Whiskyproeverij

Whisky staat metafoor voor het ruige en ook lieflijke Schotland. Het is met mystiek omgeven en doordrenkt van romantiek.

In 1996 bezochten wij dit prachtige gastvrije land. Terug op de veerboot naar huis kochten wij onze eerste fles whisky (Glenmorangie, 10 jaar), wat later een start bleek te zijn van een ruime collectie aan uiteenlopende whisky’s. Een Whisky Genietschap werd opgericht en vele distilleerderijen en whiskyfestivals werden bezocht. Ook ben ik geruime tijd bestuurslid geweest van de Ben Nevis Club in Alkmaar en was ik een aantal jaren stille vennoot van een gespecialiseerde whiskyshop.

Graag deel ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme met mede whiskyliefhebbers of mensen die geïnteresseerd zijn door het organiseren van proeverijen (op maat). Van beginners tot (zeer) gevorderden. Bij ons thuis in Romantique of op locatie bij u thuis of in een horeca etablissement.  Heeft u wel eens gedineerd met whisky? Ik daag u graag uit!

 

Unique Ludique Pand

Bierproeverij

Ontdek en beleef de smaak
van bieren.

Proeven met Hoop!

Als internationaal biersommelier en bierambassadeur bij Brouwerij Hoop neem ik je in deze leuke én leerzame bierproeverij mee op ontdekkingstocht door de wereld van bier. Aan de hand
van vier speciaalbieren van Brouwerij Hoop leer je kleuren, geuren en smaken te herkennen en ontdek jouw eigen voorkeuren. In een klein gezelschap
leer jij de basisbegrippen over bier,
weet jij welk speciaalbier jouw voorkeur geniet en verras je anderen met je bierkennis.

Whiskyproeverij

Ontdek en beleef de smaak
van whisky.

Schuilt er in jou een fijnproever!

Als whisky connaisseur neem ik je mee op avontuur door de onbegrensde wereld van whisky. Aan de hand van meerdere whisky samples ontdek je deze complexe drank en je eigen voorkeuren. Leer over de geschiedenis, het verschil tussen blended, malt en single malt. Herken geuren, kleuren en subtiele smaaknuances en de verschillende kenmerken per destilleerderij, regio, land of zelfs continent. Na deze proeverij zal elk glas whisky voor jou veranderen in een fijnproeverij..

Wijnproeverij

Ontdek en bestel onze
Viña Rufina wijnen.

Heerlijke Spaanse wijnen uit Cigales!

Als importeur van het toonaangevende Spaanse wijnhuis Bodegas Santa Rufina uit Cigales bieden we elk jaar een mooi en smaakrijk assortiment wijnen. De topwijnen van dit wijnhuis (waaronder diverse prijswinnaars) kunt u bij ons bestellen (minimaal 12 flessen en 6 flessen per soort). Als u minimaal 36 flessen besteld krijgt u een aantrekkelijk voordeelprijs.. Heeft u interesse in een wijnproeverij of wilt u graag onze wijnen bestellen? neem gerust contact op per email of via de telefoon 06-11644930

Heerlijk onthaasten!
Bekijk en boek de kamers

Beleef échte
smaak en geniet

We zijn trots op onze B&B waardering bij www.bedandbreakfast.nl

9.8

Voortreffelijk

Familie Mulder

 

8.2

Zeer goed

Familie Kramer

 

9.8

Voortreffelijk

Familie Smit

 

8.2

Zeer goed

Rene

 

8.0

Goed

Linda van Gent

 

Reviews van bed en breakfast UniqueLudique in Middenbeemster
Unique Ludique
Rijperweg 107, 1462 MG Middenbeemster
+31 (0)611644936